Wat geef je een jong kindje?

Gefeliciteerd! Is jouw kindje achttien maand oud en weet je niet goed welk speelgoed nu geschikt is voor die leeftijd? Al het speelgoed wat geselecteerd is volgens de leeftijds aanbeveling, is speelgoed wat veilig is voor je dreumesen. Het kleine wereldje waar je kindje eerst in zat zal nu steeds groter worden. Met achttien maanden begint je kindje ook te lopen, praten en meer sociaal gedrag te vertonen. Het speelgoed van achttien maand zal namelijk met je kindje mee gaan groeien. Maar wat ga je nu een kindje van achttien maanden geven?

Educatief speelgoed

Sinterklaas en kerst komen eraan, maar wat geef je nu een cadeau jongen 18 maanden? Je wilt natuurlijk wel speelgoed aanschaffen wat geschikt is voor die leeftijd. Je zou educatief kinderen speelgoed voor je achttien maand oudere kindje kunnen geven. Door educatief speelgoed te geven zal je kindje veel leren zoals onder andere spelenderwijs zijn fantasie, de motoriek en om ruimtelijke inzichten te gaan gebruiken. Het is niet alleen maar leerzaam voor je kindje, maar het is ook erg leuk. Met educatief speelgoed is leren en spelen erg goed te combineren samen. Je kan je kindje op een speelse manier kennis laten maken met letters, getallen en leren tellen.

  Welk speelgoed kun je geven?

  Je kan verschillende cadeaus geven aan een jong kindje. Maar wat ga je nu voor cadeau jongen 18 maanden geven? Er is zoveel speelgoed dat je soms niet meer weet wat nu eigenlijk het leukste is om te geven. Het leukste speelgoed wat je cadeau jongen 18 maanden kunt geven is:

  • Stapel beker toren. Hiermee leert je kindje vormen stapelen
  • Loopwagen. Hier zitten allerlei figuren op waar die mee kan spelen. Wil je kindje gaan lopen? Dan kan die zo achter de wagen gaan lopen
  • Duplo blokjes. Dat zijn grote blokken waarbij je kindje allerlei dingen kan vormen
  • Blokken. Hierbij kan je kindje zijn fantasie erop los laten gaan. Laat zijn fantasie op de loop
  • Boekjes zoals dribbel. Je kindje leert hierdoor plaatjes herkennen

  Speelgoed halen voor je dreumes

  Het is natuurlijk erg leuk om cadeau jongen 18 maanden te halen. Want nu pas leert je kindje echt ontdekken. Door achttien maanden speelgoed aan te schaffen zal je kindje zich steeds meer gaan ontwikkelen aan hun fijne en grove motoriek. Dat is natuurlijk erg belangrijk voor zijn ontwikkeling. Op die manier wordt je kindje groot.

  Share:

  Facebook
  Twitter
  Pinterest
  LinkedIn

  Dit is net verkocht

  Meer blogs lezen

  Krijg de laatste updates!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief