Bijna een tiener. Wat geef je die cadeau?

Heb je een zoon of dochter in huis rondlopen die bijna een tiener is? Dan wil je wel iets halen waar ze ook wat aan hebben. Maar wat moet je nou halen als je het niet zo goed weet? Een cadeau voor een tiener vinden kan soms heel lastig wezen. Tieners vinden namelijk niet alles meer zo leuk om te doen en te krijgen. Maar wat ga je een tiener dan cadeau doen?

Wat is het leukste jongens cadeau 9 jaar

Tieners of bijna tieners weten maar al te goed wat er allemaal op dit moment populair is voor hun leeftijd. Het gebeurt steeds vaker dat ze dan uitgerekend dat dan ook graag willen hebben. Daarentegen zijn tieners ook absoluut niet bang om je te vertellen wat ze wel of niet leuk vinden om te krijgen. Hierdoor wordt het allemaal wel wat lastiger om een jongenscadeau 9 jaar te vinden. Met deze cadeautips zal het een stuk makkelijker voor je wezen.

Een populair spel editie

Op dit moment is tiktok erg populair zowel bij tieners als bij de ouderen. Je hebt dus al een perfect jongenscadeau 9 jaar. Haal een spel editie speciaal voor tiktok. Je zult zien dat ze zich er prima mee zullen vermaken. In plaats van dat ze de hele dag achter hun tablet tik tok zitten te kijken en doen, helpt dit spel om ze daarvan af te krijgen. Wie weet spelen de ouders ook wel een keer mee.

De populaire spelcomputer

Niets is populairder op dit moment dan minecraft. Als jongens zijnde wil je natuurlijk graag een spelcomputer van minecraft.  Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een Wii, PlayStation, Xbox of computer. Met dit spel kunnen jongens zich uren vermaken. Voor jongens die geen Wii, PlayStation, Xbox of computer hebben. Is er lego minecraft. Lego heeft er een speciale lijn voor opgezet omdat het zo populair is.

Een magnetisch dartbord

Is er binnenkort een tiener jarig die wel van darten houdt? Dan weet ik het ideale jongenscadeau 9 jaar een magnetisch dartbord. Bij het magnetisch dartbord zitten magnetische pijlen die op het bord blijven plakken als je de pijlen richting het bord gooit. 

Uit volle borst meezingen

Onder de jongeren is karaoke steeds populairder. Je ziet het ook steeds vaker. Karaoke zingen is eigenlijk een Japanse trend, maar dat moet de pret zeker niet bedrukken. Als een jongen gek is om mee te zingen op de muziek dan is het wel een leuk jongenscadeau 9 jaar.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dit is net verkocht

Meer blogs lezen

Krijg de laatste updates!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief