Jongetjes van drie. Wat geef je die?

Gefeliciteerd! Wordt je zoontje, neefje of vriendje drie jaar? En ben je uitgenodigd om langs te komen? Dan hoort er natuurlijk een cadeautje bij. Omdat een driejarige volop in hun ontwikkeling zitten kan het slim zijn om een cadeau te halen waarbij ze uitgedaagd worden. Maar wat ga je dan halen?

Een jongenskado 3 jaar

Speelgoed is altijd op een bepaalde leeftijd afgestemd. Dat komt door de leeftijd en daar de ontwikkeling van. Om een jongenskado 3 jaar te vinden is natuurlijk niet zo moeilijk. Maar niet iedere driejarige vind dat speelgoed ook echt leuk. Dat komt door de ontwikkeling van het kind. Toch is het wel belangrijk om de driejarige met het speelgoed te laten experimenteren.

Welke speelgoed is nu echt leuk

Heb je zelf nog geen kinderen? Of niet in die leeftijdscategorie? Dan zal het altijd een stukje lastiger wezen om een leuk jongenskado 3 jaar te vinden. Je kunt altijd de ouders vragen waar die graag mee speelt, of als je eens langs gaat vraag je wat die leuk vindt. Op die manier kom je erachter wat de jarige nu echt leuk vindt. Aan de hand daarvan kun je een cadeau kopen.

Leuke cadeautjes

Omdat het niet altijd even makkelijk is, zullen cadeautips soms wel van pas kunnen komen. Een drie jarige vindt de simpelste dingen al erg leuk. Zo zal die bouwen met legoblokken, een loopfietsje of een wobbel een leuk jongenskado 3 jaar zijn.

Racen maar!

Heeft de jarige al een driewieler en is die daar ook al lekker actief mee? Denk dan eens aan een loopfiets om cadeau te geven. Je zal zien dat die het cadeau super leuk vindt en er lekker mee actief zal wezen. Op de loopfiets zal die zijn evenwicht en spieren gaan trainen voor later.

Echt jongens speelgoed

Speelt de jarige met grote blokken? Denk dan eens aan legoblokken. Als je dat gaat halen is het een verstandige zet om niet de kleinste blokken maar ook niet de grootste blokken te nemen. Ga er gewoon tussenin zitten. Speelt die graag met treinen of iets anders? Niets is leukers dan een echt jongenskado 3 jaar te krijgen. Koop anders voor de jarige een treintje of graafmachine.

Stimuleer de motorische ontwikkeling

Niets is bekender dan de gebogen houten plank. Het wordt ook wel de wobbel genoemd. De driejarige kan hier heerlijk zijn fantasie op los laten. Het helpt daarbij ook nog eens aan de motorische ontwikkeling. Een echte win situatie dus!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dit is net verkocht

Meer blogs lezen

Krijg de laatste updates!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief