Je neefje wordt 3! Wat geef je hem cadeau?

Wordt je neefje binnenkort drie? Dan zal hij zijn laatste jaar als peuter ingaan. Het duurt nu niet lang meer en dan gaat je neefje al naar school toe. Door het juiste speelgoed te halen zal je neefje uitgedaagd worden en zal hij zich blijven ontwikkelen. Maar wat geef je nu aan je neefje?

Waarom speelgoed cadeau?

Speelgoed is afgestemd op de ontwikkeling van kinderen met bepaalde leeftijden. Dat geldt ook voor de leeftijd drie jaar. Jongenscadeau 3 jaar vindt natuurlijk niet iedere driejarige leuk, want ieder kind is weer anders. Je neefje zal weer andere dingen leuker vinden dan wat andere kindjes van zijn leeftijd leuk vinden. Het is belangrijk om hiermee te gaan experimenteren.

Wat is nu echt leuk

Het kan voorkomen dat je niet goed weet wat je neefje nu echt leuk vindt. Vraag anders eens aan zijn ouders waar die graag mee speelt, of als je een middagje oppast bij hen thuis kijk dan eens waar die allemaal meespeelt. Op die manier kun je erachter komen wat je neefje nu echt leuk vindt om mee te spelen. Op die manier vind jij de leukste jongenscadeau 3 jaar en zal het bij je neefje in de smaak gaan vallen.

Verschillende cadeaus

Jongenscadeau 3 jaar is erg moeilijk te vinden voor je neefje als je die niet zo vaak ziet. Toch is het makkelijker dan jezelf denkt. De simpelste dingen vind je neefje al leuk denk bijvoorbeeld eens aan een loopfietsje, bouwen met legoblokken, de wobbel en nog veel meer.

Kleine racemonster

Is je neefje al lekker door de straat aan het scheuren op een driewielertje? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om hem een loopfiets cadeau te geven. Met de loopfiets zal hij zijn evenwicht en spieren trainen. Want dit heeft hij straks op een echte fiets wel nodig.

Bouwen met legoblokken

Je hebt vast wel eens gezien dat je neefje met grote blokken speelt. Als hij drie is kan je daarbij gerust legoblokken bij toevoegen. Neem niet de kleinste blokken, maar ga tussen de grote en kleine blokken inzitten. Je zou eventueel ook een treintje of graafmachine kunnen kopen als jongenscadeau 3 jaar.

De gebogen houten plank

De wel bekende gebogen houten plank, ook wel wobbel genoemd. Is voor een driejarige de fantasie voor de peuter om ermee te spelen. Hierdoor is de wobbel een erg leuk jongenscadeau 3 jaar om te geven. Het helpt de motorische ontwikkeling van je neefje te ondersteunen.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dit is net verkocht

Meer blogs lezen

Krijg de laatste updates!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief