Geslaagd voor je zwemdiploma. Een kadootje verdient!

De gemiddelde leeftijd voor het behalen van een zwemdiploma ligt wat hoger als dat het vroeger lag. Dit kan komen door de hoge kosten die zwemles met zich meebrengen. Soms wordt zwemles op school gegeven, mede daardoor kan de gemiddelde leeftijd wat hoger liggen, omdat zwemles pas in een wat hoger leerjaar wordt gegeven. Bij het behalen van een zwemdiploma hoort uiteraard een passend kado. Een goed doordacht kado past bij de leeftijd van het kind, maar ook bij het geslacht. Wanneer het kind wat het zwemdiploma heeft behaald een jongen is en de leeftijd rond het achtste levensjaar is het dus van belang op zoek te gaan naar een kado jongen 8 jaar.

Wat kies je als kado jongen 8 jaar? 

Een kado jongen 8 jaar is dus het beste duidelijk iets passend bij zijn geslacht en leeftijd. Een jongen van 8 jaar begint zich te ontwikkelen en zit in een fase waarin hij graag wat stoerder wil zijn en graag nieuwe dingen wil leren. Er zijn hele leuke kados waarmee iets te leren valt. Wat ook altijd in de smaak valt en waarin de keuze enorm en wat al sinds mensenheugenis bestaat is lego. Lego kan zorgen voor uren speelplezier. Een kledingstuk kan ook een goede keuze zijn, maar vaak is het lastig in te schatten wat voor kledingmaat het kind heeft, daarnaast is een 8 jarig kind ook volop bezig met het ontwikkelen van een eigen smaak, waardoor het bijna niet mogelijk is een leuk passend kledingstuk te vinden zonder dat het kind er zelf bij is. Kies dus het beste als kado jongen 8 jaar geen kledingstuk.

Er bestaan ook kados minder persoonlijk maar altijd welkom

Wanneer je echt geen idee hebt wat het kind wel of niet heeft of waar het behoefte aan heeft kun je ook nog denken aan een kadobon te besteden in een bekende winkel of om geld in een enveloppe te doen, zodat het kind zelf op pad kan gaan en een kado kan kiezen helemaal naar zijn of haar smaak. Vind je dat minder leuk kun je ook afspreken dat je samen met het kind op pad gaat om samen iets uit te zoeken voor een door jou te kiezen budget. Het voordeel van deze optie is vooral dat je nooit thuis komt met iets waar het kind niet naar om zal kijken of wat het al heeft.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dit is net verkocht

Meer blogs lezen

Krijg de laatste updates!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief