Welk superkado kan je geven aan een vijfjarige?

Hoera! Is je kindje, buurjongen, klasgenootje of het kindje van een vriendin van je jarig? Niets is leuker dan een superleuk cadeau geven. Toch zal het soms een uitdaging zijn om nu het juiste cadeau te vinden die ook daadwerkelijk bij zijn leeftijd past. Het maakt het alleen maar lastiger als je niet een kindje hebt in dezelfde leeftijdscategorie. Je wilt dan graag weten wat je nu eigenlijk allemaal aan een vijfjarige kan geven. Maar wat is dat dan?

Een kado jongens 5 jaar vinden

Als je langs mag komen op een verjaardag wil je wel een passend cadeau ervoor vinden. Je wilt niets liever dan dat de jarige jouw cadeau leuk vindt en er veel speelplezier mee zal beleven. Maar vindt nu maar eens een superleuk kado jongens 5 jaar. Iemand van vijf jaar kan meestal al wel goede zinnen maken, een bal stuiteren en vangen en vind voorgelezen worden ook erg leuk.

Geef een leuk cadeau

Je weet nu wat een vijfjarige over het algemeen allemaal al wel zou kunnen. Aan de hand daarvan kun je een superkado vinden voor iemand die vijf wordt. Toch vinden vijfjarige het ook wel leuk om andere spulletjes te krijgen dan alleen maar dingen wat ze al kunnen. Je zou bijvoorbeeld lego, voorleesboekjes, educatief speelgoed, spelletjes of buitenspeelgoed kunnen kopen.

Spelletjes spelen

Een kado jongens 5 jaar vinden is niet altijd makkelijk. Maar iemand van vijf vindt het wel leuk om af en toe een spelletje te doen. Ook voor de leeftijd van vijf jaar zijn er spelletjes te koop. Het zijn overigens wel spelletjes die niet zo ontzettend lang duren en zullen de spelregels een stuk makkelijker zijn. In bijna iedere winkel is er een spelletje voor de leeftijd van vijf jaar te koop.

Sjoelen maar

Sjoelen is erg populair onder de Nederlanders. Zelfs voor de kleintjes is er een kindersjoelbak. Dit kan al vanaf de leeftijd van drie jaar. Dit is natuurlijk wel een super cadeau om te geven. Het ultieme kado jongens 5 jaar.

Voor het slapen gaan

Een kind vindt het heerlijk om door zijn moeder voorgelezen te worden. Er is dus niets leukers dan een voorleesboekje als cadeau te krijgen voor zijn vijfde verjaardag. Het maakt het kind niets uit of die ’s morgens, ’s middags of als die in zijn bedje ligt ’s avonds wordt voorgelezen.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dit is net verkocht

Meer blogs lezen

Krijg de laatste updates!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief