Het ultieme kado voor een negen jarige

Voor iedere leeftijd zijn er wel kados te vinden, ook zijn er volop kados alleen voor jongens en kados alleen voor meisjes. In feite hoort een kind zelf uit te zoeken waar hij of zij mee speelt, maar we doen toch allemaal mee met deze trends en regels. Het wordt dus steeds lastiger om een passend kado te vinden. Het ultieme kado jongen 9 jaar bestaat dus eigenlijk niet, maar er zijn wel kados te vinden die zeer in de smaak zullen vallen.

Wat kies je als kado jongen 9 jaar?

Een jongen van 9 jaar heeft al volop eigen hobby’s en een mening gevormd. Wanneer je het kind goed kent is het niet lastig een geschikt kado jongen 9 jaar te vinden. Ken je het kind wat minder goed wordt dat een ander verhaal. Lego kan een aanrader zijn om te kopen voor een 9-jarig kind. Moet het wel zo zijn dat het kind ook daadwerkelijk interesse heeft in lego, maar dat kan het eventueel ook nog ontwikkelen. Leuke spelletjes die samen gespeeld kunnen worden met familieleden of vriendjes doen het ook altijd goed en ontdek en ontwikkel speelgoed is ook zeker passend voor de leeftijd. 

Wat kan het lastig maken?

Een kado jongen 9 jaar kan lastig zijn omdat een jongen van 9 jaar net te oud kan zijn voor het een en net te jong voor het ander. Verder kan een jongen van 9 jaar ook net anders in ontwikkeling liggen als andere jongens van 9 jaar.  Je kunt natuurlijk bij de ouders van het kind informeren (als je zelf niet voldoende op de hoogte bent) waar je het kind een plezier mee kan doen, maar een kado is natuurlijk des te leuker als het echt een verrassing blijkt. Wanneer je het kind voldoende kent is het niet lastig in te schatten hoe het een en ander in elkaar steekt maar mocht je het kind minder goed kennen wordt dat een ander verhaal. 

Een goed alternatief

Wanneer je echt geen idee hebt kun je ook een leuke winkel dag of middag inlassen met het kind in kwestie. Jullie kunnen dan samen een leuk geschikt kado uitzoeken en er dan ook nog een leuke dag van maken, onder het genot van een lekker broodje met een drankje. Zo heb je en een geschikt kado gescoord maar ook een leuke dag gehad samen. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dit is net verkocht

Meer blogs lezen

Krijg de laatste updates!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief