Hoe leuk is Lego City?

 Als je een erg groot fan bent van lego weet je misschien dat op sommige doosjes met lego Lego City staat. Er zijn verschillende Lego City sets, maar ze hebben een gezamenlijk doel. Een vette stad maken die jij zelf in kan richten! Alle onderdelen van Lego City kunnen zo worden samengesteld om de mooiste stad te maken met een hoofdkwartier van de politie, mobiele kranen en nog veel meer. Zoals de slogan zegt, Lego City My City!

Lego City, My City!

Deze tekst heb je wel vaker gezien in winkels die lego verkopen of op televisie. In het Nederlands betekent het Lego stad, mijn stad! Lego City My City is natuurlijk de naam van de collectie die wordt aangeboden door het speelgoedmerk lego. Er zijn veel verschillende kleine en grote sets die onder deze collectie vallen. De collectie heeft als doel om de stoerste en leukste stad te maken die bestaat uit allerlei verschillende bouwwerken!

De setjes van Lego City bestaan uit verschillende bouwblokjes die je samen kan maken tot van alles en nog wat. Je kan de gebruiksaanwijzing gebruiken om te maken wat er op de doos staat, maar je kan natuurlijk ook creatief worden en zelf de mooiste gebouwen voor jouw stad ontwerpen. De Lego City sets bieden allerlei leuke gebouwen aan die je ook echt in een stad ziet zoals een mobiele kraan, een brandweerkazerne en nog veel meer. 

  Zo kan je bijvoorbeeld een heel politieteam in je stad plaatsen door de Lego City politie kazerne te bouwen. Deze kazerne zorgt ervoor dat al het kwaad uit jouw stad blijft! Ook kan je een leuke tractor bouwen die de buitenranden van de stad netjes schoon houdt! Ook zijn er allerlei minifiguren die je door de stad kan plaatsen voor de mooiste resultaten mogelijk!

  Maak je eigen prachtige stad!

  Het is mogelijk met de verschillende setjes van Lego City een prachtige stad te maken en hiermee te spelen. Speel een echte politieachtervolging na wanneer de bank in de stad wordt overvallen. Repareer de wegen in je stad met een cement truck. Er zijn eindeloze combinaties mogelijk om je eigen stad te maken. 

  Lego City My City is een van de vele collecties die wordt aangeboden door Lego. Alle producten zijn gemaakt als dingen die je echt zou tegen kunnen komen in een stad, zodat jij de mooiste en leukste stad voor jezelf kan maken. 

  Share:

  Facebook
  Twitter
  Pinterest
  LinkedIn

  Dit is net verkocht

  Meer blogs lezen

  Krijg de laatste updates!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief