Wat is stoer voor een jongen van zes?

Het vinden van een jongenskado 6 jaar kan moeilijk zijn. Het kan namelijk nogal verschillen wat ze leuk vinden op die leeftijd. Waar de ene jongen het liefste spelletjes speelt, speelt de andere het liefste buiten of juist nog met speelgoed auto’s. We gaan je wat tips geven voor een stoer jongenskado 6 jaar wat ze zeker leuk gaan vinden! 

Buitenspeelgoed

Veel jongens van 6 spelen graag buiten. Wat ze dan het liefste spelen verschilt natuurlijk, maar vaak zijn ze graag actief bezig. Zo is bijvoorbeeld een skateboard, skeelers of een hoverboard een stoer jongenskado 6 jaar. Hiermee worden ze gezien als de stoerste jongen van het speelplein en zijn ze nog lekker actief bezig ook. 

Wil je het wat groter aanpakken voor een cadeau? Dan is een kleine trampoline ook een cadeau wat zeker in de smaak gaat vallen! Ook een watertafel waar ze mee buiten kunnen spelen of een skelter gaat zeker een succes zijn. 

Bouwspeelgoed

Niets is een leuker jongenskado 6 jaar dan iets waar ze wat mee kunnen bouwen. Zo is Kapla super leuk constructiespeelgoed. Dit zijn een soort losse plankjes waarmee de leukste bouwwerken gemaakt kunnen worden. Ook Lego is natuurlijk altijd een groot succes voor 6-jarige! 

Ook zoiets als onderdelen waar zelf een racebaan mee gebouwd kan wordt is geweldig. Dit is speelgoed waar ze veel kanten mee op kunnen en wat ze niet snel zal gaan vervelen. Ze kunnen elke keer wat anders bouwen en lekker creatief zijn.

Spelletjes of een boek

Ook spelletjes zijn altijd een succes als jongenskado 6 jaar. Zeker spelletjes die ze samen kunnen spelen met hun vrienden staan garant voor uren speelvermaak. Kijk welke spellen op dit moment populair zijn onder kinderen of kies juist voor een echte klassieker. Ook is 6 jaar de leeftijd waarop makkelijke kaartspelletjes leuk zijn. Zo is bijvoorbeeld een dino of wilde dieren kwartet leuk om spelenderwijs wat te leren over hun favoriete dier. 

Misschien iets minder stoer, maar ook vinden veel 6-jarige lezen erg leuk. Er zijn genoeg leuke boeken te vinden die ze zelf al kunnen lezen of misschien willen ze soms toch nog wel voorgelezen worden. Kies een leerzaam of juist spannend boek uit. 

Verkleedkleren

Wat helemaal een stoer cadeau is, is een verkleedpak van zijn favoriete superheld. Zich kunnen verkleden als spiderman of politieman is een schot in de roos. Stoerder worden ze niet. Ook een verkleedpak zal voor urenlang speelplezier zorgen. Ze kunnen zich er helemaal mee uitleven! 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dit is net verkocht

Meer blogs lezen

Krijg de laatste updates!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief