Uitgenodigd voor een kinderfeestje. Wat geef je kado?

Gefeliciteerd! Is je neefje, buurjongen of het kindje van je vriendin jarig? Ben jij uitgenodigd op het kinderfeestje? Dan hoort daar natuurlijk een cadeautje bij. Het is wel lastig een cadeau te vinden als je zelf geen kinderen hebt in die leeftijd. Toch is een cadeau vinden voor een bepaalde leeftijd makkelijker dan gedacht. Maar wat geef je nu eigenlijk cadeau op een kinderfeestje?

Jongenskado 7 jaar vinden

Wordt er een jongetje in je omgeving zeven jaar? En geeft die een kinderfeestje, en ben je daarvoor uitgenodigd? Je wilt natuurlijk niet dat je kindje met niks aan komt zetten dus ga je een jongenskado 7 jaar kopen. Maar hoe weet je nu wat je cadeau geeft voor een kinderfeestje? Eigenlijk is het heel simpel. Je moet niet voor dure en grote cadeaus gaan. Hou het voor een kinderfeestje bij een klein en niet zo groot cadeau. Je zou ook altijd meerdere cadeautjes kunnen kopen. Maar besteed niet meer dan tien euro uit om een cadeautje te kopen voor een kinderfeestje. Maar wat ga je dan cadeau geven?

Wat geef je cadeau

Nu je zoon of dochter een uitnodiging heeft gekregen voor een kinderfeestje, is het tijd om een cadeautje te kopen. Nu denk je vast maar wat ga je nu voor jongenskado 7 jaar halen? Een jongen vindt het leuk om iets van bouwen, knutselen, spelletjes of gereedschap te krijgen.

Speelgoed om te bouwen

Iets nieuws kunnen bouwen vinden kinderen helemaal geweldig. Vooral als ze hun eigen fantasie erop kunnen loslaten. Als je wilt dat kinderen dat graag doen zou je lego, Playmobil of kapla kunnen kopen. Denk er tijdens het kopen wel aan dat het een jongenskado 7 jaar moet wezen en dat het voor een kinderfeestje is. 

  Lekker knutselen

  De meeste kinderen vinden knutselen superleuk om te doen. Er is daarom ook een oneindige lijst aan knutselspullen te vinden. Het is bijna in iedere winkel wel zowat te verkrijgen knutselspullen. Het is niet alleen maar de standaard spulletjes hoor. Het is niet verstandig om nu standaard knutselspullen als cadeau te geven op een kinderfeestje, maar je kunt wel wat geven wat ermee te maken heeft. Je zou dan klei, kinetisch zand, schilderij of een vingertouw kunnen geven.

  Leef je uit

  Spelletjes en gereedschap vinden jongens helemaal te gek. Meestal vinden ze de spelletjes skip Bo, Rubiks Kubus of een puzzel leuk om te krijgen. Gereedschap Spullen vinden ze ook erg leuk want dan kunnen ze meehelpen met klussen in huis.

  Share:

  Facebook
  Twitter
  Pinterest
  LinkedIn

  Dit is net verkocht

  Meer blogs lezen

  Krijg de laatste updates!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief